نکاتی مهم برای خوردن افطار در ماه مبارک رمضان برای مسلمانان

ساخت وبلاگ

افطار کردن

نکاتی مهم برای خوردن افطار

تعریف افطار : به وعده شامگاهی مسلمانان که در ماه رمضان و در پی گفتن اذان صرف می‌شود گفته می‌شود. افطار به معنای گشادن روزه نیز است. گاهی اوقات مسلمانان عمل افطار را به صورت دسته‌جمعی انجام می‌دهند. افطار بلافاصله پس از اذان مغرب انجام می‌شود و در آن معمولاً از خرما برای بازکردن روزه استفاده می‌کنند.

سنت موقع افطار

سنت بر این است که روزه داران هر شام بر سر سفره افطار گرد هم آیند و پس از طلب قبولی روزه دعا کنند : بسم الله ؛ اللهم لک صمنا و علی رزقک افطرنا فتقبله منا انک انت السمیع العلیم. و سپس روزه خود را با روزی حلال و پاکیزه باز می کنند و پسندیده است افطار با خرما یا آب گرم (یا چای شیرین) یا رطب یا حلوا یا نبات و لبن باز شود.

بر سر سفره افطار ایرانی انواع مخلفات مقوی و انرژی زا از جمله خرما با مغز گردو، حلوا، رنگینک، فرنی، یخ در بهشت ، بامیه، شله زرد، شیر برنج، کاچی، زولبیا، مسقطی و انواع آش : آش رشته، آش شله قلمکار وجود دارد.

افطاری چی بخوریم,افطاری,افطار,افطار کردن,افطاری در رمضان,افطاری چی نخوریم

افطاری چی نخوریم

نکاتی مهم برای خوردن افطار

افطاری در ماه رمضان چی بخوریم

افطار یک وعده غذائی محسوب میشود . بعضی افراد افطار را به شام وصل میکنند که چنین روشی صحیح نیست و مضر می با شد . به همین منظور سعی کنید زمان بندی افطار و شام را بنحوی برنامه ریزی کنید که دو وعده متفاوت افطار و شام داشته باشید.

قبل از خوردن هر نوع مواد خوراکی ، افطار را با یک نوشیدنی گرم مثل آب داغ و یا بعضی از چای های گیاهی گرم (نه چای معمولی ) شروع کنید تا سیستم گوارشی خو د را که بعد از مدتی طولانی آرام گرفته است به یکباره به فعالیت سنگین نیندازید. سپس با خوردن کمی صیفی جات آب پز و میوه دستگاه گوارشی خود را آماده پذیرائی کنید.

در افطار از خوردن هر نوع غذای چرب پرهیز کنید.

بعد از خوردن میوه ویا صیفی جات آب پز، از بین خوردنی های ساده و ملا یم ذکر شده در زیر انتخاب کرده و به میزان بسیارکم مصرف شود تا مانعی در خوردن شام نباشد:

خرما، کاچی، پنیر، سبزی جات، صیفی جات آب پز(گل کلم- کرفس- فلفل سبز – کلم بروکلی- نخود فرنگی- پیاز- سیر – هویج)، ، سیب زمینی آب پز، حلوا ارده و عسل ، میوه جات (به استثنای انگور- خربزه – طالبی – هندوانه)، فرنی، سوپ و آش جات (مرغ، جو، گوشت، حبوبات، سبزی، صیفی جات، غلات، برنج، شله زرد ) ، مقدار کم گردو ، شیر برنج، آب به میزان بسیار کم ، کشمش، توت ، کره و عسل، خامه و عسل، بادام له شده و عسل، تخم مرغ فقط بصورت آب پز عسلی.

افطاری چی بخوریم,افطاری,افطار,افطار کردن,افطاری در رمضان,افطاری چی نخوریم

نکاتی مهم برای خوردن افطار

نکاتی مهم برای خوردن افطار

توضیه پزشکی برای افطار کردن

نکات ساده‌ای وجود داردکه افراد روزه‌دار در طول ماه رمضان باید برای حفظ سلامت خود رعایت کنند در این مطلب به این نکات اشاره شده است:

تامین آب مورد نیاز بدن
برای آنکه در فصل تابستان بدن رطوبت خود را حفظ کند باید حدود هشت لیوان آب نوشیده شود؛ به همین دلیل در طول ماه رمضان به افراد توصیه می‌شود تا حد امکان در ساعاتی که روزه نیستند آب بنوشند.

به تدریج افطار کنید
پزشکان به افراد توصیه می‌کنند افطار خود را با آب آغاز کنند و سپس غذاهای گرم سبکی همچون سوپ، سالاد یا فنجان کوچکی آب‌میوه طبیعی را مصرف کنند. همچنین در این ماه به افراد توصیه می‌شود از خرما به دلیل دارا بودن منیزیم، پتاسیم و فیبر خوراکی غافل نشوند.

افطاری چی بخوریم,افطاری,افطار,افطار کردن,افطاری در رمضان,افطاری چی نخوریم

نکاتی مهم برای خوردن افطار در ماه مبارک رمضان برای مسلمانان

دانلود سریال 94...
ما را در سایت دانلود سریال 94 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جمشید رضایی modelin بازدید : 450 تاريخ : سه شنبه 23 خرداد 1396 ساعت: 21:54